Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100138 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Utbildningar - BonusPengar
Utbildningar ?>

Utbildningar

Utbildning är en väg att gå för att tjäna pengar. Det finns oändligt antal utbildningar, så det viktiga är att du väljer en utbildning

1) som du är intresserad av
2) som du kan göra att du tjänar mer pengar efter (om det är ditt mål)
3) samt att du tror att utbildningen är bra så att du använder infon för att göra något.

Välja utbildning

En bra start i valet av utbildning är att ställa sig frågan, vad vill jag lära mig mer om? När du har svaret på det, ta reda på vilka utbildningar som finns. Välj sedan ut de som är bäst i förhållande till pris.

Just att ta reda på de utbildningarna som finns inom ditt område och som du har behörighet att gå, är något som många fastnar. En bra start är såklart att börja med Google, men även följande sidor är bra.

Utbildning.se
Studera.nu
SyoGuiden.com
Ky-utbildningar.se
Studentum.se

Gymnasium som jag rekommenderar

Om du är på väg att börja gymnasium och ska göra ditt gymnasieval presenterar jag här några skolor som du kan kolla in.

Lundellska skolan i Uppsala

Erbjuder utbildningar med följande fokus och innehåll mediautbildning, musikutbildning, naturvetenskap, aspergers och omvårdnadsprogrammet.

Jallaskolan i Uppsala

Naturbruksgymnasium som ändå har en relativt bred blandning av gymnasieutbildningar. Bl.a. djurvård, hästhållning, jordbruk och skogsbruk. Läs mer på Jallaskolan.se.