Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Tjäna pengar på att spela SPEL - BonusPengar
Tjäna pengar på att spela ?>

Tjäna pengar på att spela

Att tjäna pengar på att spela spel, låter som en tonårsdröm men är inte alltför avlägsen. Det finns flera olika sätt att tjäna pengar på spel vilket gör att du inte behöver vara världens bästa spelare, även om detta är en fördel.

Tjäna pengar på att testa dataspel

Gamers testing grund är en sida som kräver ett medlemskap för att kunna börja komma igång. Men när du väl köpt ditt medlemskap kommer du att få prova spel ifrån de största spelföretagen i världen och även få belöning för detta. Gå till Gamers testing ground.

Om du är duktig på att spela spel, ska du tjäna pengar på att spela mot andra.

Fragmakers

Fragmakers är platsen för di gosm vill möta andra på Counter Strike. Du spelar med riktiga pengar och det finns även en hel del tävlingar med stora priser att delta i.

www.fragmakers.com

King

King kan ge riktigt mycket pengar i början, men kan bli svårt när du blir duktigare och får bättre ranking. Lösningen är att när du börjar få för hög ranking att spela på ett till konto. När du sedan blivit bättre, kan du byta tillbaka till första och efter ett tag tillbaka till andra och fortsätta så.

http://www.king.com/

Paf Skicklighettspel

http://secure.paf.com/Skill?wt=PAF_MAIN_MENU_TAB_SKILL&WT.ac=menu:skilltab

Game Duell

http://www.gameduell.com/

Dice Arena

https://www.dicearena.com/

Spel-liknande platser att tjäna pengar på

Det finns även andra varianter av spel som du kan tjäna pengar på, värt att nämnas är:

– Poker
– Rouelette
– Casino (Guide som berättar hur du gör)
– Black Jack
– Bingo
– Texas Hold´Em
– Öresuaktioner
– Lägsta bud auktioner