Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Tjäna pengar på nätet/ internet/ online - BonusPengar
Tjäna pengar på internet ?>

Tjäna pengar på internet

Att tjäna på internet går att göra både snabbt och långsamt. Ofta är det som så att det är bra att stadigt öka inkomsterna för att du inte ska förlora de direkt om du slutar jobba.

Bygga hemsidor där du tjänar pengar på annonser ( affiliate program är en bra start för annonser ) på detta är en bra metod för att få extrainkomster och till och med kunna leva på det. Vilken hemsida du ska bygga beror framförallt på vilka resurser och kunskaper du har.

Kunskaper som går att tjäna pengar på

Ibland är det svårt att veta vilka av dina kunskaper som du kan tjäna pengar på. För att få inkomster ifrån “vanliga jobb” är det framförallt två områden som du kan göra detta: design eller programmering. Om du är duktig på färger, typsnitt kan du leta på olika webmastersforum efter jobb. Vissa kräver att du även ska kunna koda medan andra räcker att du skicka bildfiler (normalt i psd = photoshop). Om du letar efter programmerinsjobb kräver det ofta att du har referenser eller har skapat något tidigare som du kan visa. Om du inte har dessa referenser kan du antingen skapa något eller erbjuda dig att programmera och att de endast behöver köpa koden om de är nöjda.

Vilka programmeringsspråk finns det jobb inom?

För att få jobb inom programmering på nätet ät det framförallt två språk vilka är php och asp. Även flash med actionscript söks ibland.

Andra metoder för dig som vill tjäna pengar online

Det finns fler sätt än att sätta upp en hemsida för dig som vill tjäna pengar på nätet. En blogg är ett alternativ, som ofta kräver mindre förkunskaper men som ändå kan ge stora inkomster. Företag betalar stora summor på att få reda på vad du tycker om saker och ting så att svara på undersökningar är ett till sätt för dig att tjäna extra pengar.

Att köpa och “trada” med aktier är något som du kan göra vid datorn, vi har skrivit en del om detta vilket inkluderar information hur du kan göra aktieanalys, hur du väljer aktiemäklare m.m. Läs mer om att tjäna pengar på att köpa aktier.