Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Teamweb för dig som ska starta webbshop - BonusPengar
Teamweb för dig som ska starta webbshop ?>

Teamweb för dig som ska starta webbshop

Att driva en webbshop är inte enkelt. Det krävs bra hantering för att ha lager, skicka produkter, ta emot returer m.m. m.m. Du behöver köpa in produkter. Du behöver inte minst sälja produkter genom att få massor av besökare till din hemsida.

Om det är något du ska låta en annan göra är det byggandet av webbshopen. Det finns väldigt många företag och diverse erbjudanden för dig som söker detta. Priserna varierar ifrån gratisalternativ (ofta får du ha annonser på sidan ifrån andra företag i dessa fall) till de lösningar som kostar 100 tusentals kronor.

Webbshop ifrån Teamweb är ett alternativ. Deras priser är som vi svenskar säger: lagom. De är inte på gratisnivån där du får skräp. Och inte heller kostar det miljontals kronor att få upp en e-butik med deras hjälp.

De erbjuder även andra tjänster för dig som vill oustourca programmering och design. Vill du träffa dom gör du det i Linköping där de har i sitt kontor, eller på deras nummer: 013-14 14 95 som de svarar snabbt på.

Du kan se fler exempel på leverantörer och hjälp för dig som ska starta e-handel här.

One thought on “Teamweb för dig som ska starta webbshop

  1. Tyvärr är Teamweb inget seriöst företag eftersom de inte betalar fakturor från frilansare som de anlitat för att skriva texter till deras hemsidor – trots påminnelser och inkasso.

Leave a Reply