Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Kontorsstädning - BonusPengar
Kontorsstädning ?>

Kontorsstädning

Städa kontoret kan du göra själv, eller så anlitar du ett städföretag för att göra det. Om du väljer att anlita en städfirma kan du spara massor av tid, speciellt om kontoret är stort.

Du kan både anlita städfirman för att göra grovstädningen såsom damssugning, våttorkning och fönsterputsning. Men du kan även låta de ta hand om skräp, dammtorka och städa skrivbord m.m.

Själv rekommenderar jag att anlita städföretaget att göra så mycket som möjligt. Framförallt för att du tjänar pengar på det. Tiden som det tar att städa kan du och din personal använda för att jobba med det ni är experter på.

Ett exempel på ett städföretag i Uppsal, är Konvaljens Hemvård. Deras priser gör även att du har råd med städningen även om du inte har miljonvinster varje månad. Du kan även använda dom för att få riktlinjer för vad andra städföretag tar för priser. Då det är relativt lika över hela landet.