Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100138 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Personligt brev & CV Mall - BonusPengar
Personligt brev & CV Mall ?>

Personligt brev & CV Mall

När du ska söka jobb som t.ex. om du vill ha ett vanligt extrajobb och ansökningen är som det brukar. Du ska skicka med ditt cv och ett personligt brev.

Personligt brev

Det personliga brevet ska innehålla en kort presentation om dig och varför du vill ha jobbet. Det viktiga är att promota dina kunskaper för just detta jobbet, varför du kommer att klara av det men även lite info om din personlighet.

Tre tips för det personliga brevet
– Var positiv och glad
– Skriv så att arbetsgivaren förstår att du vill ha jobbet
– Förklara så att de förstår att du är bäst lämpad för jpbbet

Mall för CV

När du ska skriva CV behöver det egentligen ingen mall. Men det är viktigt att du har rubriker och en tydlig uppsättning så det är enkelt att läsa igenom ditt CV.

Men det som är viktigt att ha med är
– Dina tidigare jobb
– Dina utbildningar du genomgått
– Dina kunskaper

Jag är medveten om att detta inte är den mest kompletta cv och personligt brev mallen, men mitt mål med sidan är att du enkelt ska tjäna extra pengar och det görs genom att vara effektiv, därför behöver du inte skriva och läsa igenom en lång och krånglig mall. Men om det är ett extremt viktigt jobb så kan du läsa mer om ämnet på CVMallar24.