Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Lyftlösningar om du behöver hjälp med monotona eller tunga lyft - BonusPengar
Lyftlösningar ?>

Lyftlösningar

Ett vanligt problem hos industriföretag men även hos vissa andra som arbetar med lyft på olika sätt är att det saknas bra hjälpmedel med komfortabla arbetsmiljöer. Detta gäller både för monotona lyft som görs gång på gång på gång men även för lyft på tiotals ton. Det finns ett stort antal typer av kranar att använda sig av, här kommer info om några av dem.

En telfer är en vagn-lyftanordning som vanligtvis rullar under en balk som t.ex. en räls, men det finns även de som saknar detta.

Bockkran är en typ som används för att lyfta riktigt tunga saker som t.ex. fartyg.

Teleskopisk mobilkran är en kran som går att förflytta (ofta genom lastbilar). Teleskopkran används t.ex. för att montera andra kranar.

Traverskran en typ lyftkran vars lyftande konstruktion består av en kranbrygga som vilar på fasta balkar. Kranen kan förflyttas i sidled längs dessa balkar. På traverskranen kan exempelvis en telfer fästas.

Traverser, telfer, vakummlyft m.m. är PMH.se duktiga på, kolla gärna med dom om du är intresserad av något inom lyft.