Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Tjäna pengar på att köpa aktier - BonusPengar
Köpa aktier ?>

Köpa aktier

Aktier är något som väldigt många tjänar väldigt mycket pengar på, men det går även att förlora pengar på att köpa aktier. Det finns flera olika sätt att använda sig av för att få dina pengar att växa med aktiekursernas svängningar. Du kan både tjäna på upp och nedgångar vilket är något som du inte ska glömma, detsamma gäller att du kan tjäna pengar på så kort tid som timmar men du kan även låta pengarna ligga i år och låta dem stiga långsamt. Ofta kan det vara bra att använda sig av en kombination av daytrading och aktier som du ligger långt i.

Att köpa aktier kräver att du har pengar, summan bestämmer du själv och du kan använda diverse special-alternativ som ger dig hävstångseffekter åt båda hållen. Grundregeln är i alla köp att du inte ska handla för mer än du har råd att förlora.

När du kommer till valet att välja aktiemäklare som du ska köpa dina aktier genom ska du välja en som både kan ge dig råd och som har lågt courtage.

Aktieanalysera vid köp av aktier

Valet av aktie är svårt och det är bra att ha en blandning för att minska riskerna. Olika aktier är ofta bra för olika typer av aktiehandel. Ska du fokusera på teknisk analys ska du välja en relativt stabil aktie med hög omsättning. Ska du gå på fundamental analys kan du både välja ett litet företag som stort, allt beror på vilket företag du tror på.

Om du vill ha hjälp med att lära dig hur man analyserar aktier kan jag tipsa om James Way System.

Vad är teknisk aktieanalys?

En teknisk aktieanalys är en metod för att förutspå en aktiekurs utveckling. Du går efter tidigare trender och kurshistorik, utifrån detta får du olika kurvor. När aktiekursen är under kurvan köper du och när den är över kurvan säljer du.

Vad är en fundamental aktieanalys?

När du gör en fundamental aktieanalys, analyserar du aktiekursens utveckling av fundamentala fakta. Detta innebär att du studerar fakta ifrån företaget såsom affärsidé, vinster, potential, konkurrens m.m.

Alternativ till aktier
Om du är intresserad av alternativ till aktier kan du se fonder, handel med råvaror som t.ex. guld, forex trading eller warrants.

Prova på att handla med aktier

Wall Street Survivor är ett medlemskap/ sajt där du kan prova din teorier utan att det behöver kosta dig pengar. Perfekt för dig som vill komma igång utan att riskera alla dina pengar. Du kan även få råd ifrån ett stort forum och vinna i deras tävlingar.

Läsa mer om aktier och aktiehandel

Då kan du läsa om aktier på Aktie.se som är komplett hemsida för dig som är aktieintresserad. Du kan även på Finanshandel.se läsa om hur du ska placera dina sparpengar för att få så bra ekonomi som möjligt, givetvis ingår aktier en del av den smarta ekonomiska planen som du ska lägga upp.SvenskaSajter.com – Den ständigt växande länkkatalogen