Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Konferens - BonusPengar
Konferens ?>

Konferens

För att stärka företaget och planera brukar det vara populärt att ta med personalen på konferans. Planerandet brukar för de flesta företag bågå i månader där det ska planeras datum, aktiviteter (kolla in upplevelse.com), plats, mötespunkter m.m.

Det svåra är ofta att det finns så oänligt många alternativ, så därför ska jag ge er två konferansanläggningar en i Uppsala (nära stockholm, där de flesta företagen är belägna) och en i Västerås.

NoorSlott och deras konferensdel

Ett slott som inger en mysig herrgårdsinspirerad miljö som passar perfekt för att kombinera effektiva möten med avslappning. Deras miljö ger även möjlighet att göra ett stort företagsevent där du kan bjuda in andra leverantörer och kundkontakter. Läs mer på deras undersida om konferens och företagsevent.

Strikebowling

Strike bowling erbjuder catering, sportbar, restaurang, festlokal, julborg, lunch, event och bowling förutom konferens. Trevligt ställe! Besök deras hemsida.