Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Kaffe på jobbet - BonusPengar
Kaffe på jobbet ?>

Kaffe på jobbet

Enklare fika (tilltugg & dryck) som t.ex. kaffe är generellt sett skattefritt att köpa in för dig som har eget företagare. För dig som är anställd kan du tipsa om att köpa en en kaffeautomat då detta har flera fördelar.

Den största fördelen med att ha en kaffemaskin på jobbet är att de som dricker kaffe jobbar effektivare. Koffeinet i kaffe gör att man blir piggare vilket gör att man jobbar mer.

En annan fördel är att kaffe bidrar till småprat som blir team-building för personalen. Detta är två av fördelarna med att köpa in en kaffeautomat.

Vilken typ av kaffeautomat passar på jobbet?

Egentligen spelar det ingen roll om man har en kaffebryggare eller en espressomaskin. Men klart att en espresso ger lite extra lyx samt kodare kaffe. En av de viktigaste funktionerna är dock att det går snabbt att tillaga kaffet (alltså ingen kafemasking där det tar 20 minuter att göra en kopp), att det är en kostnadseffektiv lösning och att maskinen gör gott kaffe.

CofeeCenter är ett företag som säljer kaffemaskiner

På CofeeCenter har de ett stort utbud med automater som passar företagare. Kolla in följande produkter ifrån deras sortimen.

Espressomaskiner
Kaffeautomater
Vattenautomater