Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100141 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Julgåvor till anställda - BonusPengar
Julgåvor till anställda ?>

Julgåvor till anställda

Vill du ge julgåva till dina anställda? Här kommer en sammanfattning av vilka regler som gäller och tips på vad du kan ge dom.

Regler kring julgåvor till anställda

För att en julgåva ska vara skattefri får värdet på den inte överstiga 450 kr inklusive moms. Är värdet mer blir hela gåvan skattepliktig.

Vad ska jag ge mina anställda

Det finns 1000-tals produkter som man kan ge, allt ifrån presentkorgar till godis till böcker till upplevelser. Jag rekommenderar att du ger samma gåva till alla på företaget och det består av något som alla kan vara med på. Då passar upplevelser riktigt bra, och det finns flera roliga upplevelser för under 450 kronor. Nedan listar jag några populära julgåvor ifrån Upplevelse.com.

3 upplevelser som passar perfekt som företagsgåva till anställda

  • Spökvandring

En vandring där du får besöka gamla gator i Stockholm med kusliga historier. Kostar under 200 kr, så du kan ge varje anställd 2 st så kan de ta med sina fruar eller män. Pågår under ca 1,5 h

Läs mer om spökvandring

  • Chokladprovning

Vem gillar inte choklad? Kostar 345 kr per person, som ger dina anställda en inblick i chokladens värld. De får smaka på choklad i världsklass och får lära sig mer om denna sagolika matnjutning. Finns i Stockholm och är under ca 2 timmar.

Läs mer om chokladprovning

  • Presentkort

För dig som inte har tiden att välja ut något men ändå vill ge bort något unikt så rekommenderar jag ett presentkort på upplevelser. Det finns i de flesta valörer och levereras inom någon dag.

Läs mer om presentkort

Varför ska jag ge julgåva till mina anställda

Att hålla sina anställda motiverade är extremt viktigt för att ditt företag ska lyckas. Alla vill känna sig uppskattade och en liten julgåva är små pengar för företaget men spelar stor roll för den som får emot det.

Leave a Reply