Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100140 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Extrajobb / Jobba extra - BonusPengar
Extrajobb ?>

Extrajobb

Att ta diverse extrajobb på kvällar och helger är något som kan passa bra för dig som inte vill sitta vid datorn. Utbudet av extra jobb är stort men precis som för att få ett vanligt jobb får du det mycket enklare om du har kontakter. Så börja med att kontakta personer du känner om de vet något jobb där du kan jobba några extra timmar i veckan. Om du har någon som arbetgivaren känner som kan rekommendera dig ökar dina chanser avsevärt att du ska få jobbet. Vilka extra jobb ska du söka? För att kunna söka jobb krävs det att du har kompetens för jobbet. Fundera över vad du kan och vad du vill göra. Kika sedan efter passande jobb och fråga bekanta om de vet något av dessa passande jobben som är lediga. Egentligen behöver inte jobben vara lediga, utan det räcker att de finns. I dessa fallen där jobben inte är lediga kan du skriva om dig som reserv och få extrajobb när folk är sjuka eller lediga.

Om jag inte hittar någon bekant som kan rekommendera mig eller hitta extra jobb, hur gör jag då?

När du har tömt ut ditt kontaktnät får du på egen hand leta reda på extra jobb. En bra start kan vara att gå runt på stan och gå till företag där du passar för att fråga. Ett personligt bemötande ökar dina chanser avsevärt att få jobbet. Du kan även hitta diverse listor på internet där företag söker extraknäckare. Pröva att göra en Google sökning på extra jobb, extra jobb student eller liknande för att hitta sajter som listar passande extrajobb för dig.

Se även dessa alternativen för extrajobb:

Tjäna pengar på att köpa aktier
Tjäna pengar online
Tjäna pengar på undersökningar
Tjäna pengar snabbt