Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50550 Library:100138 in /home/httpd/vhosts/bonuspengar.se/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1515
Betalningslösningar - BonusPengar
Betalningslösningar ?>

Betalningslösningar

För dig som driver e-handel eller vill kunna ta betalt för din medlemsskaps-sajt kräver det att du har en form av betallösning. Det finns flera alternativ, där de tre populäraste är kort, faktura och postförskott.

Ta betalt med kort

Kräver att du både har ett distansinlösenavtal och en kort-betallösning. Distansinlösenavtal får du av din bank medan betallösning får du av en leverantör av detta eller så kan du programmera ett eget.

Ta betalt med faktura

Om du vill ta betalt med faktura kan du råka ut för en hel del som inte vill betala fakturan. Ett steg är att göra en kreditupplysning på alla som handlar alternativt att du använder ett företag som köper dina fakturor och står för risken. Certitrade fakturabetalning är ett exempel på en sådan faktureringslösning.

Ta betalt med postförskott

Detta är smidigast men oftast också dyrast. Postens postförskott kostar 50 kr exklusive frakt. Även Schenker har en liknande lösning. Du kan få ner priser genom att ha avtal med Posten eller Schenker. Om du inte använder något annat fraktbolag som t.x. DHL eller UPS.